2013.12.01 -Új Órarend

 

Órarend változás a tükörteremben!

 

 

Kemelt partnerünk

 

 

 
Üdvözöljük a MEGA SPORT weboldalán

Mindennapi rohanó, feszültségekkel teli életünkben megpróbálunk harmóniát teremteni a munka, a család és társasági életünk között, de túlságosan gyakran fordul elő, hogy Önmagunkra nem marad.
Amikor megfordul a fejében, hogy ezen változtatni szeretne, egy kis kikapcsolódásra, felüdülésre sportosabb - egészségesebb életvitelre vágyna, látogasson el hozzánk, a soproni MEGA-SPORT -ba.

AHOL A TEST ÉS A LÉLEK HARMÓNIÁBA KERÜL!

Igényesen kialakított fitness és wellness központunkban minőségi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket, melyet közel 1000 m2 területen vehetik igénybe a sportolni, kikapcsolódni és felfrissülni vágyók.

A siker rajtad múlik.. A MEGA SPORT az a hely, ahol mindenki megvalósíthatja egyéni, kitűzött céljait, elérheti teljesítménye csúcsát és megvalósíthatja önmagát.
Rendelkezünk mindazon felszereléssel és eszközzel, ami az edzések kellő intenzitásához, és eredményességéhez nélkülözhetetlenek. A siker eléréséhez szakképzett edzőink külön, személyre szabott edzéstervvel és táplálkozási tanácsadással várják vendégeinket. Szenvedélyesen képviseljük, népszerűsítjük a sportot és az egészséges életmódot.


Célunk, hogy nálunk mindenki megkapja a megfelelő figyelmet és ezt követően elégedetten, és boldogan távozzon!

 

Látogatását köszönjük, és reméljük, hogy Önt is mielöbb vendégeink között üdvözölhetjük